divendres, 17 de febrer del 2017

Són famosos, i són grecs!!

   Actors, actrius, cantants, models, celebrities que tots coneixem de les revistes del cor, pel.lícules, passarel.les, i que són grecs. Bé, la majoria d´ells no han nascut a Grècia, però la seva ascendència, el seu background és grec. Fins i tot, alguns han preferit modificar el seu nom, ja que l´original, el grec, no devia ser gaire fàcil de pronunciar. Aquí en teniu uns quants, però n´hi ha més...


George Michael, de nom Georgios Kyriakos Panaiotou, va ser un cantant i sex symbol que va gaudir de fama mundial durant les dècades del 80 i 90. El seu pare era de Xipre i la seva mare era anglesa. Va morir el desembre de 2016.


Jennifer Aniston. Els seu pare és de Creta, i ella va viure a Grècia durant un temps quan era petita. El seu nom original és Jennifer Ioanna Anastassakis, però va decidir canviar-se´l perquè resultava massa difícil de pronunciar.


L´actriu Mena Suvari es va fer famosa per la seva participació a la saga American Pie i pel film American Beauty. La seva ascendència és grega i estona.


Zach Galifianakis. El pare d´aquest actor, famós per la seva intervenció a la pel.lícula Hangover (Resacón en las Vegas) era un comerciant grec que va arribar a EEUU quan tenia tres anys.


Hank Azaria. Pot ser la seva cara no us sona gaire, però aquest actor ha donat veu a personatges de Els Simpsons, com Moe Szyslak, Chieff Wiggum i Apu . Els seus pares són grecs jueus, de Salònica.


Tommy Lee. Tot i que va crèixer a Califòrnia, aquest bateria de rock va nèixer a Atenes, fill de militar americà i mare grega. Es va fer molt famós per haver estat parella de Pamela Anderson i pels escàndols que va protagonitzar al seu costat.


Cristopher Nikolas Sarantakos, conegut com a Criss Angel, és mag i il.lusionista, un dels més famosos del món. És fill de pare grec.


Sofia Milos. Aquesta actriu i model, que ha participat en sèries com CSI Miami, Los Soprano, Urgencias i CSI Nueva York, és filla de mare grega i pare italià.


Athina Onassis és la néta d´Aristoteles Onassis, un ric armador grec. És habitual trobar-la a les pàgines de les revistes del cor. Actualment viu a Bèlgica i es dedica a la hípica.


Sofia de Grècia va nèixer a Atenes, però va passar la major part de la seva infantesa fora del país hel.lè. Es va casar l´any 1962 amb Joan Carles I a la capital grega. Com a curiositat, direm que la boda va ser triple: civil, pel ritus catòlic i per l´ortodox.





2 comentaris:

  1. M'encanta aquesta entrada! Hi ha alguns personatges que sí ho sabia, però d'altres no i m'he quedat molt sorpresa. Perquè després diguin que tots aquests famosos tenen només origen nord-americà, anglès...

    ResponElimina
  2. Altres famosos que són grecs o un dels seus pares són grecs són Vasilis Torosidis, Kyriakos Papadopoulos i Theofanis Gekas que tots tres són jugadors de futbol.
    També el princep Felip D'Edmiburg (Philip Mountbatten) és de nacionalitat grega

    ResponElimina