dijous, 19 de gener del 2017

"Ahora mismitos", una comèdia mitològica

   Ens complau anunciar-vos que el proper dia 6 de febrer, a les 9 del matí, tindrem el gran honor de rebre a la nostra Sala d´Actes l´actor andalús Antonio Blanco que ens oferirà la seva obra Ahora mismitos. Aquesta obra, inspirada a la mitologia grega i, més concretament, en les Metamorfosis d´Ovidi, ha estat representada a desenes d´institut de tot l´Estat Espanyol i ara arriba per primer cop a les nostres terres. 
   Les crítiques han estat fantàstiques. Alumnes i professors gaudeixen amb aquesta escenificació en clau d´humor d´alguns dels mites grecs més coneguts. No us podem avançar de quins mites es tracta: l´Antonio ens ho ha prohibit. 
   Prepareu-vos per disfrutar amb aquesta comèdia, a riure de valent, i prepareu-vos també per a més sorpreses que no us podem desvetllar fins el dia de la representació... Valete!


4 comentaris:

  1. M'ha agradat moltíssim la representació que ens ha fet l'actor Antonio. Sincerament només entrar a la sala d'actes he pensat que seria avorrit, però ell ha fet d'una cosa que ha simple pot semblar avorrida i feixuga la ha convertit en una estona molt curta i agradable. Ho recomanaria a tothom.

    ResponElimina
  2. Ha estat una gran representacio d'uns mites molt coneguts, que han estat resumits d'una manera peculiar i entretenida. Les dues hores que ha durat han passat volant gracies a l'humor amb el que era representada, i pel fet que l'actor interactuava d'una manera tan activa amb els alumnes. La recomanaria a tothom.

    ResponElimina
  3. De debó que no exagero quan dic que no recordó l'última vegada que vaig riure tant. M'ha semblat un espectacle increíble, una manera molt original d'explicar mites. Es que no t'avorreixes en cap moment i són 2 hores que se't fan curtes! La meva més sincera enhorabona al genial Antonio Blanco, el seu és un estil únic i moooolt divertit, ja s'ha guanyat una nova fan.

    ResponElimina
  4. Feia molt de temps que no passava una estona tan divetida! És fantàstic poder aprendre i riure al mateix temps. Gràcies, Antonio!

    ResponElimina