diumenge, 17 de febrer del 2019

Cantant de moda a Grècia

Αναστάσιος Σάκης Ρουβάς (Anastásios Sákis Rouvas) és un cantant i gimnasta grec que va nèixer el 5 de gener de 1972 a Corfú, Grècia. Està casat amb la model Katya Zigouli, amb la qual té tres fills, Anastasia, Alexandros i Ariadni.
El seu gust per la música va començar quan era estudiant i interpretava a Elvis Presley  a les classes de matemàtiques. A part de la música, la seva altra passió és la gimnàstica artística, va guanyar molts premis i va aconseguir fer-se lloc a l'equip nacional grec. 
Al 1991 Sákis va fer la seva primera aparició professional en el Show Centre d'Atenes, allà va conèixer a Polygram, que li va oferir el seu primer contracte discogràfic.

Durant quatre anys consecutius, va monopolitzar els Greek Music Awards “Pop Corn”, guanyant els premis a millor artista, a la millor cançó, a la millor presencia escénica i a molt més.

Al 2002, Sákis va guanyar el premi al millor cantant de de l'any pel seu álbum "Disco Girl", presentant per primer cop la cançó "Ola Kala". Aquesta sortí al gener del 2003 arribant a ser disc d'or en 11 dies.
El 2004 va ser el millor any de la seva carrera, ja que fou escollit per representar a Grècia al festival d'Eurovisió amb la cançó "Shake it", tot i que no va guanyar, va quedar tercer. Aquell mateix any fou trucat per cantar en la gala de presentación dels Jocs Olímpics. L'any 2006 va presentar la gala del festival d'Eurovisió. 
Enllaç de la cançó "Ola Kala": https://www.youtube.com/watch?v=WcM2vLrYPWA



1 comentari: